Изработка на сайт и софтуер по поръчка - ClearWare ООД
 
 

ClearWare ООД > Услуги > Хостинг

Хостинг

ClearWare ООД има собствени сървъри, локирани в Българя и Германия. Тези сървъри се поддържат специално, за да можем да предложим на клиентите си цялостна уеб услуга с гарантирано високо качество. На сървърите ни не се хостват чужди проекти, нито такива с отворен код.

Всеки уеб сайт и уеб проект, създаден от нас получава безплатен хостинг за първата година на нашите сървъри.

Ние постоянно следим състоянието на сървърите и правим всички необходими хардуерни и софтуерни оптимизации, така че да гарантираме безкомпромисно качество на клиентите си.

Когато даден уеб сайт е хостван на нашия сървър, той неминуемо бива оптимизиран многократно в течение на времето. Част от екипът ни се постоянно се занимава с откриване и оптимизиране на бавни заявки, добавя различни ъпдейти и корекции, който са доказани като необходими. По този начин, избирайки да се възползвате от хостинг услугата ни вие всъщност получавате уникалната възможност вашия уеб сайт да бъде постоянно наблюдаван от специалист и да бъде оптимизиран, ъпдейтван и подобряван постоянно, без необходимостта да заплащате каквото и да е за тази услуга. Ние приемаме това като наше задължение и като част от доживотната гаранция, която всеки наш продукт има.

Разбира се, би било много трудно да предлагаме такава поддръжка за проекти, които се хостват на чужди сървъри. По този начин, отказвайки се от нашата хостинг услуга вие реално се отказвате и от тази изключителна поддръжка, която е уникална за България в ниския ценови клас продукти.