Изработка на сайт и софтуер по поръчка - ClearWare ООД
 
 

ClearWare ООД > Услуги > Създаване на съдържание

Създаване на съдържание

Качественото съдържание е неразделна част от успеха на всеки уеб сайт – това включва както успеха сред потребителите и клиентите, така и в търсещите машини.

За да гарантираме успеха и ефективността на уеб сайтовете, които разработваме ние предлагаме като опция услуга по създаване на съдържание. Това включва както текстове, така и навигация, изображения, снимки, графики, мултимедийно съдържание и анимации, които да помогнат на потребителите и търсещите машини лесно да се ориентират в сайтовете и бързо да намират това, което търсят.

Създаваното от нас съдържание е базирано на анализ на компанията или услугата, която се предлага, анализ на конкуренцията, търсенето на продуктите и търсения на подобни продукти и компании в Интернет. На базата на тези анализи и проучвания се създава списък от ключови думи, които, след одобрение от клиента, стават основа на текстовете и съдържанието.

Често е важно дадена информация да се акцентира, да се представи графично или дори мултимедийно, да се дадат подходящи примери и да се насърчи клиента за действие. В екипът ни има както професионални копирайтъри така и дизайнери, които с удоволствие ще направят съдържанието ви достъпно за всички ваши клиенти.

Често срещана грешка е съдържането да се проектира и създаде на един език и след това дословно да се преведе за всички езикови версии на сайта. Правилният подход е съдържанието на всяка езикова версия да се проектира на дадения език, като се базира на отделни проучвания и анализи на вътрешната и външната среда, както и търсенията на потребителите в дадената страна. Често се случва съдържанието на различните езикови версии коренно да се различава.

Друга грешка, която потребителите допускат е да копират дословно или с малки промени съдържание от други сайтове. Това е доста неправилно, тъй като търсещите машини разпознават копираното съдържание и това влияе лошо на сайта.

Затова, ако искате да имате наистина ефективен уеб сайт, с добро представяне в търсещите машини и в крайна сметка да увлечете посетителите и продажбите си, е необходимо да не допускате компромиси в качеството на съдържанието.