Изработка на сайт и софтуер по поръчка - ClearWare ООД
 
 

ClearWare ООД > Услуги > Изработка на сайт

Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт в ClearWare ООД  - уникална услуга, различна от всички подобни предлагани на пазара. Какво ни отличава?

Изработката на уеб сайта започва от празен файл - не използваме готови решения или такива с отворен код. Нямаме готови продукти, които да извадим, "притоплим" и да ви продадем. При нас няма да получите сайт по шаблон или нещо, което вече е продадено на няколко човека. Ние няма да изработим сайта ви набързо, в следващите 2-3 дни. Не предлагаме статични сайтове и няма да базираме цената си на база броя страници в сайта – той е неограничен. Ние нямаме месечни такси за поддръжка и това, което е написано в офертата и договора е крайната цена, без скрити разходи – няма да плащате нищо друго минимум една година, когато вероятно ще платите хостинг за следващата година. Ние няма да се съгласим да работим по вашия проект, само защото сте се обадили – разработваме само стойностни (по наша оценка) проекти и не бихме се заели с проект, който считаме за безсмислен или зле замислен. Ние не предлагаме изцяло Flash сайтове, въпреки, че в екипа ни има експерти в областите интерактивна анимация и ActionScript – те са безперспективни и се индексират от търсещите машини слабо (вероятно е по-добре да си поръчате телевизионен рекламен клип – ще свърши повече работа, а и изразните средства ще са подходящи за избраната медия). И накрая – няма да продадем вашия проект на още 100 клиента, като по този начин всичките ни клиенти ще имат едно и също.

Ние разработваме проектите от самото начало за всеки клиент – без да използваме и модифицираме готови проекти или такива с отворен код.

Ще започнем проектирането на сайта ви с анализ на конкуренцията и препоръки за иновативни функции и бизнес стратегии, които бихте могли да предложите на клиентите си. Ще създадем и обсъдим с вас списък от ключови думи за най-добри резултати в търсещите машини. Ако сте поръчали тази услуга, ще започнем да подготвяме съдържанието за уеб сайта ви – текстове, снимки, графики, навигация, акценти и други. Успоредно с това ще изготвим и предложим на вниманието ви за обсъждане проект за дизайн на лого и уеб дизайн. Ще го обсъдим с вас и в случай, че имате забележки, ще направим необходимите корекции, а при необходимост и изцяло нов проект за дизайн на лого и уеб дизайн. Ще създадем система за управление на съдържанието на сайта ви и ще изработим самия сайт. Ще тестваме сайта под натоварване и при различни опити за атака. Ще качим готовия сайт на наш сървър за период от една година безплатно. Ще качим съдържанието на сайта ви и ще го предадем стабилен и готов за ползване – нещо в което можете да сте сигурни, тъй като всеки наш проект има доживотна гаранция.

Срокът за изпълнение на един проект за изработка и проектиране на уеб сайт е между 15 и 50 календарни дни в зависимост от сложността.

Цените зависят от обема работа по проекта.