Изработка на сайт и софтуер по поръчка - ClearWare ООД
 
 

ClearWare ООД > Услуги

Разработка на Интернет спайдъри и Интернет разузнаване

Интернет е необятен източник на информация, голяма част от която не може да бъде намерена другаде. Например форумите и блоговете могат да са уникален източник на информация за потребителските оценки на даден продукт. Интернет разузнаването и анализите на информацията на дадена тема могат да помогнат на взимането на мениджържки решения, както послужат за основа и обосновка на маркетингови анализи и проучвания.

Вече повече от пет години се занимаваме с разработка на софтуер за индексиране на Интернет (спайдъри) и инструменти за анализ на получените данни.

Научи още за Разработка на Интернет спайдъри и Интернет разузнаване 

Изработка на уеб сайт

Услугата „Изработка на уеб сайт“ в ClearWare ООД е различна от почти всички подобни предлагани на пазара. Ние приемаме всеки проект като нещо уникално и започваме процеса по разработката на уеб сайта с различни анализи на околните фактори като конкуренция, търсене и други. След като преминем успешно фазата на проектирането на сайта, разработваме самия софтуер за уеб проекта от самото начало, без да използваме, модифицираме и препродаваме вече готови проекти. Целият този подход гарантира ефективността на уеб сайта като маркетингов инструмент и като самостоятелен бизнес.

Научи още за Изработка на уеб сайт 

Разработка на софтуер по поръчка

Вярваме, че всеки бизнес е уникален и приемаме като наша задача да запазим и дори подчертаем уникалността на вашия. Предлагаме да разработим софтуер специално създаден според вашите нужди. Щастливи сме, че все повече клиенти идват при нас ясно осъзнали предимствата на този подход и възможностите, които дава такъв софтуер.

Научи още за Разработка на софтуер по поръчка 

Мобилен софтуер

Развитието на мобилните комуникации и мобилните устройства прави възможна и достъпна разработката на мобилни приложения като част от големите софтуерни проекти и разработката на уеб сайтове с иновативни функции.

Мобилният софтуер ще става все по-популярен и желан инструмент както в Интернет маркетинга, така и в бизнес софтуера.

Научи още за Мобилен софтуер 

Хостинг

Ние поддържаме собствени сървъри с цел да предложим изключително високо качество на услугите на нашите клиенти. Всеки наш уеб продукт има безплатен хостинг за първата година. При това, когато даден проект е хостван на наш сървър част от нашия екип постоянно следи, оптимизира и обновява софтуера, като част от доживотната гаранция на продуктите.

Научи още за Хостинг 

Обучение

Всеки наш клиент получава безплатно обучение за използването на системата за управление на съдържанието на новия си уеб сайт. Отделно от това, нашите колеги ще обяснят подробно добрите практики при създаването на съдържание за уеб сайта, писането на текстове и препоръчителното време за добавяне на ново съдържание.

Научи още за Обучение 

Създаване на съдържание

Създаването на съдържание изглежда лесна задача. Много клиенти смятат, че могат да се правят сами с проектирането му. За съжаление професионалното създаване на съдържание не е никак лесно и обикновено изисква много голяма обща култура и познания в различни области. Допълнително, за да се направи качествено, създаването на съдържанието трябва да се базира на проучвания и анализи.

Нашият съвет е да не пестите от качеството на съдържанието. Това може и ще изложи на риск от неуспех целия уеб сайт.

Научи още за Създаване на съдържание 

Транскодиране и разпространение на мултимедия

Имаме опит в изграждането на системи за транскодиране на мултимедийни файлове в спрямо изискванията и възможностите на устройството, с което е направена заявката, както и изграждането на системи за онлайн мултимедиен стрийминг.

Научи още за Транскодиране и разпространение на мултимедия 

Изработка на сайт, базиран на иновативна идея

Изработка на сайт и уеб системи, базирани на иновативни идеи е основен наш приоритет.

Често клиентите ни идват при нас обезсърчени след дълго търсене на подходящ партньор и множество проведени разговори с колеги. Не един и двама клиенти с новаторски идеи, който все още не са реализирани никъде по света или в Интернет са споделяли, че са били на път да се откажат от реализацията на проектите, защото не са намерили партньор, който да ги изслуша, да разбере идеята и да предложи гъвкаво решение. Това е жалко, защото точно тези идеи са най-ценни и трябва да бъдат реализирани с най-голямо желание – поне така смятаме ние.

Е, добрата новина за всички хора, който имат добри идеи за бизнес онлайн е, че ние също искаме много да работим точно с тях, вероятно защото си приличаме! Често са ни казвали, че се целим прекалено високо или че идеите ни са непостижими, но това не ни е спирало и ето, че ClearWare ООД е факт вече повече от 5 години. Ние не се отказваме и вярваме в стратегията „Син океан“. Затова, нека просто работим заедно и създадем уникален продукт!

Научи още за Изработка на сайт, базиран на иновативна идея