Изработка на сайт и софтуер по поръчка - ClearWare ООД
 
 

ClearWare ООД > За нас

За нас

ClearWare ООД е създадена през 2006 година от екип по професионалисти в областите информатика и информационни технологии, Интернет маркетинг и уеб дизайн. Основната цел на основателите на фирмата е да създават висококачествени софтуерни продукти и уеб сайтове по поръчка. Разработваме всеки проект от „празен файл“, на ръка и изцяло по заданието и изискванията на клиента.

Имайки огромен опит, познания и идеи, ние тръгваме по по-трудния път – създаваме собствени продукти, а не да преработваме и препродаваме чужди.

Научи още за идеите на създателите на ClearWare.

 

Нашият екип се състои от интелигентни млади хора. Всички ние имаме поне 8 годишен опит в сферата на информатиката и информационните технологии и по-точно програмиране, бази данни, системно администриране, комуникации, мрежова и информационна сигурност, мултимедия, оптимизации за търсещи машини и други. В екипа ни има професионални уеб дизайнери, специалисти в областта на Интернет маркетинга, дизайнери на потребителски интерфейси и потребителско изживяване.

Научи още за екипа на ClearWare.

 

За да можем да реализираме проекти с всякаква сложност за минимално време, сме разработили собствен фреймуърк, базиран на обектно ориентирано програмиране. Той помага продуктите ни да останат достъпни, тъй като ценообразуването ни е базирано на заплащане на всеки човекочас инвестиран в разработката на проекта. Чрез него можем в кратки срокове да изградим практически всеки проект, като едновременно с това гарантираме изключително високо качество.

Научи още за фреймуърка на ClearWare.

Започваме всеки проект с разписване на целите и изискванията на клиента в документ, наречен спецификация, представляващ неразделна част от договора. Първоначалният софтуерен дизайн започва именно в този момент – преди дори да имаме подписан договор. След като заедно с клиента изясним всички детайли на проекта на хартия, започваме работата по разработката на софтуера. Когато става дума за уеб сайт работата по проекта се разклонява на разработка на логиката за сайта и изработка на уеб дизайн.

Научи още за начина на работа на ClearWare.